Η εταιρεία

Η εταιρεία 2019-12-17T13:37:28+03:00

Η εταιρεία ΔΕΔΕΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε πριν από 45 χρόνια από τον Δέδε Θεοφάνη.

Το 1982 ανέλαβε την επιχείρηση ο Δέδες Κώστας στρέφοντας την στην εισαγωγή βασικών πρώτων υλών στο χώρο αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής παγωτού & εμπόριο καφέ espresso. Η επιχείρηση διακρίνεται τόσο για την άψογη δομή της όσο κ για την ποιότητα των προϊόντων κ των υπηρεσιών που προσφέρει.

Από τότε και μέχρι σήμερα η Δέδε Ζωή συνεχίζει την μακροχρόνια παράδοση της εταιρείας Δέδες στο χώρο σε συνδυασμό πάντα με την συνεχή αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων, που συντελούν στην δημιουργία μιας ευρείας γκάμας τα οποία καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των πελατών της όσο κ τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου επαγγελματία. Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση της εταιρείας μας.

Η εταιρική μας κουλτούρα είναι ο σεβασμός στον πελάτη μας.
Ξεχωρίζουμε γιατί αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας & είμαστε διαθέσιμοι να επιλύσουμε κάθε τεχνικό πρόβλημα.
Γι’αυτο το σκοπό δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο & άρτια εξοπλισμένο studio σεμιναρίων για να μοιραστούμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής, παγωτού & Caffe Espresso.

Το οικογενειακό πνεύμα της επιχείρησης οδηγεί της εταιρεία πάντα κοντά στον πελάτη.
Η πολύχρονη εμπειρία μας, η άριστη γνώση των προϊόντων, η άρτια οργανωμένη τεχνική υποστήριξη και το εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων που διαθέτει η εταιρεία την καταττάσουν σε μια από τις κορυφαιίες επιλογές του χώρου.